Serviciu de colectare gratuită deșeurilor electrice și electronice, pentru hunedoreni

Hunedorenii vor beneficia de un nou serviciu de colectare gratuită de la domiciliu a deșeurilor electrice și electronice (DEEE) grele sau voluminoase, începând cu luna iunie 2013. Acesta este pus la dispoziţia cetăţenilor de Asociaţia RoRec împreună cu autorităţile locale.

Deșeurile electrice vor fi preluate gratuit de la domiciliu în ultima zi de sâmbătă a fiecărei luni, pe bază de comandă telefonică. Pentru programarea transportului de la domiciliu, cetăţenii sunt invitaţi să sune la numerele de telefon 0756 036 206, apelabil cu tarif normal, de luni până sâmbătă, între orele 9.00 – 17.00 şi 0800 444 800, apelabil gratuit din orice reţea de telefonie fixă sau mobilă, 7 zile din 7, în intervalul orar 9.00-17.00.

Cu acest serviciu, Asociația RoRec îşi propune să vină în sprijinul cetăţenilor care doresc să se debaraseze de aceste deşeuri voluminoase, fără a mai fi nevoiţi să aştepte acţiunile de colectare a deşeurilor electrice din cadrul campaniei „Locul deşeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare”. Prima colectare din cadrul acestui serviciu va avea loc sâmbătă, 29 iunie 2013.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole