Șoferi băuți, depistați în trafic pe străzile din Orăștie și Deva

În data de 01.03.2014, în jurul orei 11:40, un echipaj al poliției rutiere a oprit pentru control, pe strada Unirii din municipiul Orăștie, autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 54 ani, din oraşul Cugir, judeţul Alba.
Întrucât acesta emana miros de băuturi alcoolice, a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentraţie de 0,52 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Urgența Spitalului Municipal Orăștie unde i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În data de 01.03.2014, la ora 23:23, un bărbat în vârstă de 33 de ani, din municipiul Deva, a condus un autoturism pe strada Mihai Eminescu din Deva, după ce a consumat băuturi alcoolice. Conducătorul auto a fost oprit în trafic de poliţiştii rutieri şi testat cu aparatul alcooltest, care a indicat un rezultat de 1,05 mg/l, alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul a fost condus la Spitalul Judeţean din Deva, unde i-au prelevate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În data de 02.03.2014, în jurul orei 18:25, un echipaj al poliției rutiere a oprit pentru control, pe raza comunei Romos, autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna Romos.
Întrucât acesta emana miros de băuturi alcoolice, a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentraţie de 0,42 mg/l, alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Urgența Spitalului Municipal Orăștie, unde i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat că cel în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate cele trei cazuri, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole