Șoferi băuți pe drumurile din județul Hunedoara

La data 05 mai 2022, în jurul orei 03:40, poliţiştii au oprit în trafic, pe strada Mărăști, din municipiul Deva, autoturismul condus de un tânăr în vârstă de 24 de ani, din judeţul Caraș-Severin. Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 1,01 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

La data 05 mai 2022, în jurul orei 02:00, poliţiştii au oprit în trafic, pe bulevardul Iuliu Maniu, din Deva, autoturismul condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani, din comuna Beriu. Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0,26 mg/l, alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care poliţiştii au luat măsura sancționării contravenționale a conducătorului auto, conform prevederilor O.U.G. 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice.

De asemenea, poliţiştii au constatat că autoturismul nu are încheiată o poliță de asigurare obligatorie (RCA), fapt pentru care tânărul a fost sancționat contravențional, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat că tânărul nu este posesor de permis de conducere.

La data de 04 mai 2022, în jurul orei 21:00, poliţiştii au depistat în trafic un bărbat de 63 de ani, din Geoagiu, care conducea un autoturism pe D.C. 42, din direcția Orăștie spre satul Gelmar. În urma testării bărbatului, aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 0,45 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În data de 04 mai 2022, în jurul orei 14:45, polițiștii au depistat pe raza comunei Beriu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Petroșani.

În urma verificărilor în bazele de date, poliţiştii au stabilit faptul că autoturismul respectiv figurează ca fiind neînmatriculat (respectiv radiat din circulaţie).

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole