„Sunt artist și pot să zbor!”, concurs pentru elevii hunedoreni

Asociația Antidrog „Alege Viața” Hunedoara, în parteneriat cu Centrul de Prevenire Evaluare și Consiliere Antidrog Hunedoara, organizează în perioada 20-26 mai, cea de-a a II-a ediție a proiectului concurs „Sunt artist și pot să zbor”. Parteneri în desfășurarea proiectului sunt ISJ Hunedoara, Consiliul Județean al Elevilor, Primăria municipiului Hunedoara, Muzeul Castelul Corvinilor, Muzeul Civilizației Dacice și Romane și Teatrul de Artă Deva.

Proiectul își propune să evidenţieze creativitatea adolescenţilor, implicarea lor în activităţile artistice şi culturale, promovarea unui mod sanators de petrecere a timpului liber,precum şi sensibilizarea şi conştientizarea publicului larg în problematica consumului de droguri.
Concursul se adresează elevilor din clasele VIII – XII din tot judeţul Hunedoara. Perioada de inscriere la cele două secţiuni este 01 martie – 20 mai 2013.
Mai multe informaţii despre regulament şi înscriere pot fi aflate de la consilierul educativ sau psihologul din cadrul unităţii de învăţământ, pe pagina de Facebook www.facebook.com/suntartistsipotsazbor, pe pagina de Facebook a CPECA Hunedoarahttp://www.facebook.com/pages/CPECA-Hunedoara/538133446207643 sau la numarul de telefon al persoanei de contact.
Persoană de contact : Ion Eliana
Număr de telefon : 0758676379
E-mail : ion.eliana@yahoo.com
https://www.facebook.com/photo.php?v=533885623330096.eliana%40yahoo.com

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole