Suspect de tentativă de viol şi tâlhărie, reţinut de poliţiştii hunedoreni

Doi "inspectori" au înșelat o bătrână de 86 de ani din Deva

În data de 11.06.2014, Poliția Oraşului Călan a fost sesizată despre faptul că o femeie a fost victima infracţiunilor de tâlhărie şi tentativă de viol.
Echipa de cercetare care s-a deplasat la faţa locului, pe raza localităţii Batiz, a identificat victima, o femeie în vârstă de 54 de ani, din Deva, care a reclamat faptul că, în ziua de 11.06.2014, în jurul orei 11:00, în timp ce se afla pe malul stâng al râului Strei, în locul numit „la moara veche”, un bărbat necunoscut a încercat prin violenţă să întreţină un raport sexual cu ea, dar nu a reuşit datorită faptului că aceasta a opus rezistenţă.
De asemenea, din cercetări a rezultat faptul că în cursul comiterii tentativei de viol, suspectul i-a sustras persoanei vătămate, dintr-un coş de nuiele, un telefon mobil.
În urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi cei din cadrul Poliţiei Oraşelor Călan şi Simeria, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, s-a reuşit identificarea şi depistarea suspectului, pe raza oraşului Simeria. Acesta este un bărbat în vârstă de 31 de ani, din comuna Săsciori, judeţul Alba.
Poliţiştii continuă cercetările cu suspectul în stare de reţinere, în vederea documentării întregii sale activităţi infracţionale.

Recomandari

Alte Articole