Sute de oameni, la înmormântarea doctoriței împușcate (VIDEO)

Jale mare ieri, în satul Livadia. Aproximativ 200 de persoane au condus-o pe ultimul drum pe doctoriţa ucisă duminică de fostul soţ. Familia, prietenii şi colegii i-au spus adio Ligiei Mara, doctoriţa care şi-a pierdut viaţa mult prea devreme. Ironia este că ieri ar fi trebuit să aibe loc partajul în urma căruia se stabilea cui îi rămânea averea. Acesta fiind de altfel şi motivul halucinant care a dus la cumplita tragedie.

 

Ligia Mara era singură la părinţi iar acum mama sa, în vârstă de 65 de ani, văduvă de ceva timp a rămas singură pe lume după ce şi-a pierdut unica copilă. Vecinilor din satul natal nu le vine nici acum să creadă cum s-a putut întâmpla aşa ceva.

Două sute de oameni au asistat la slujba de înmormântare ţinută de un sobor de patru preoţi. Ligia Mara, medic urolog a fost împuşcată mortal cu o armă de vânătoare de fostul soţ care mai apoi şi-a pus capăt zilelor. Motivul pentru care s-a ajuns la o asemenea tragedie pare să fie o clinică medicală din Hunedoara unde ea lucra ca medic.

Şi fostul soţ, Tiberiu Stan a fost înmormântat ieri în localitatea natală Nandru.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole