Orăştie: Reţinuţi de poliţişti după ce au tâlhărit un minor

În data de 19.09.2020, în jurul orei 15:00, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de o deveancă în vârstă de 61 de ani, cu privire la faptul că o tânără şi un tânăr, i-au sustras din autoturism portofelul în care se afla o sumă de bani (130 lei şi documente personale).
Cei doi, tânăra de 22 de ani, din Deva şi tânărul de 23 de ani, din Hunedoara, au profitat de faptul că femeia a parcat maşina pe strada Mihai Eminescu, din Deva, însă nu a încuiat portierele, au sustras bunul şi au încercat să fugă, însă au fost observaţi de un martor ocular.
Martorul ocular, un bărbat în vârstă de 40 de ani, le-a solicitat celor doi să îi înapoieze femeii bunul sustras, moment în care tânărul de 23 de ani l-a amenințat pe bărbat cu un cuțit.
În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată, iar faţă de cei doi prezumtivi autori ai faptei, identificați în scurt timp, pe baza descrierii furnizate de partea vătămată, au luat măsura preventivă a reținerii, pentru de 24 de ore.
În cursul zilei de ieri, faţă de cei doi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioada de 60 de zile. Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit părţii vătămate.

Recomandari

Alte Articole