Tâlhărie comisă într-un parc din Petroșani

În data de 10.11.2019, în jurul orei 21:35, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată de un petroşenean cu privire la faptul că, în seara zilei de 10.11.2019, în jurului orei 21:30, fiicei sale, în vârstă de 18 ani, care se deplasa pe o alee dintr-un parc din municipiul Petroșani, i-a fost smuls din mână telefonul mobil de către o persoană necunoscută, care a fugit de la locul faptei.
În cel mai scurt timp, mai multe patrule de poliție s-au deplasat în zonă, iar pe strada Lunca, din Petroşani, poliţiştii au identificat un minor în vârstă de 17 ani, din Petroșani, asupra căruia au găsit telefonul mobil sustras de la partea vătămată.
Minorul a fost condus la sediul Poliției, pentru continuarea cercetărilor, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.
În urma probatoriului administrat, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii, pentru 24 de ore, a celui bănuit de comiterea faptei penale reclamate. Acesta urmează a fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani, în vederea luării măsurilor legale.
În acest caz, prejudiciul cauzat persoanei vătămate, în valoare de 3.000 de lei, a fost recuperat.
Polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale Petroşani continuă cercetările, pentru stabilirea întregii activități infracționale a celui în cauză.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole