Tânăr din Deva reţinut de poliţişti, sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la furt calificat

La data de 20 aprilie 2022, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de un bărbat din municipiul Deva cu privire la faptul că în seara zilei de 09.04.2022, în jurul orei 22:10, un tânăr a intenționat să pătrundă în cele două autoturisme pe care le avea parcate în fața imobilului în care locuieşte. Potrivit reclamantului, tânărul ar fi acționat mânerele de la portiere maşinilor, însă a fugit de la fața locului fără să sustragă vreun bun, în momentul când mama proprietarului maşinilor i-a observat intenția și a strigat la el.

În urma investigațiilor, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Deva l-au identificat pe cel bănuit de comiterea faptei reclamate. Acesta este un tânăr în vârstă de 22 de ani, din municipiul Hunedoara, față de care polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la furt calificat.

Cel în cauză a fost depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Deva, urmând a fi prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, în vederea luării măsurilor legale.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole