Tineri sancţionaţi de Poliţia Locală din Deva pentru vandalism

Tineri sancţionaţi de Poliţia Locală din Deva pentru vandalism

Poliţiştii locali din municipiul Deva au prins în dimineaţa zilei de luni, 12 august 2019, în jurul orei 5:00, patru tineri care au vandalizat filigoria din Parcul Cetăţii Deva.

Angajaţii Direcţiei Poliţia Locală din cadrul Primăriei Municipiului Deva care patrulau în zonă s-au întâlnit cu respectivii bărbaţi, care la vederea oamenilor legii au fugit, însă la scurt timp au fost prinşi.

Poliţiştii au găsit asupra tinerilor care se aflau în stare de ebrietate, markerele cu care aceştia au desenat stâlpii şi balustradele filigoriei.

Tinerii au fost conduşi la sediul poliţiei locale. Ei şi-au recunoscut fapta şi au plecat acasă.

Oamenii legii le-au pus însă în vedere să revină la sediul Poliţiei Locale şi împreună cu poliţiştii să meargă în Parcul Cetăţii pentru a repara stricăciunile provocate, lucru pe care l-au şi făcut în cursul zilei de astăzi, 12 august 2019.

Pentru fapta lor, tinerii vor fi sancţionaţi contravenţional, conform Legii 61/1991, cu amendă cuprinsă între 100-500 lei. Poliţiştii locali vor ţine însă cont la aplicarea sancţiunii de faptul că bărbaţii au fost de bună-credinţă şi şi-au îndreptat greşeala.

Recomandari

Alte Articole