Trei minori au spart un magazin din Geoagiu, producând un prejudiciu de 10.000 lei

În data de 22.02.2014, în jurul orei 07:00, Poliţia Oraşului Geoagiu a fost sesizată telefonic de către reprezentanta unei societăţi comerciale cu privire la faptul că magazinul a fost spart. În urma cercetării la fata locului, poliţiştii au stabilit că suspecţii au pătruns în magazin prin forţarea uşii de acces şi au sustras alimente, băuturi alcoolice, țigări de diferite mărci, produse cosmetice şi alte bunuri, precum şi suma de aproximativ 1.000 de lei, din casa de marcat, valoarea totală a prejudiciului cauzat fiind de aproximativ 10.000 lei.
În cursul zilei de ieri, în urma unei acţiuni desfăşurate de către poliţiştii Formaţiunii de Investigaţii Criminale şi de proximitate, au fost identificaţi trei minori cu vârste cuprinse între 14 şi 16 ani, toţi din localitatea Şibot, judeţul Alba, în sarcina cărora s-a reţinut comiterea infracţiunii de furt calificat.
Poliţiştii continuă cercetările în vederea probării întregii activităţi infracţionale a celor trei şi a recuperării prejudiciului.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole