Un angajat al unei benzinării din Brad a furat borseta cu bani și carduri a unui client

Petroșani: Surprinși de polițiști în timp ce dădeau o spargere

Vineri, în jurul orei 20:00, Poliţia Municipiului Brad a fost sesizată de către un bărbat în vârstă de 44 de ani, din oraşul Pucioasa, judeţul Dâmboviţa, cu privire la faptul că, în jurul orei 17:00, după ce a părăsit staţia de alimentare cu carburanţi situată la intrarea un municipiul Brad, deplasându-se spre comuna Buteni, judeţul Arad, a constatat faptul că îi lipseşte borseta în care se afla o sumă importantă de bani şi acte, pe care a lăsat-o pe un scaun, de pe terasa staţiei, iar când a revenit la staţia respectivă, angajaţii acesteia i-au comunicat faptul că nu au găsit borseta respectivă, fiind posibil să îi fi fost sustrasă.
Partea vătămată le-a declarat poliţiştilor faptul că, în borsetă avea suma de 2.200 euro, 700 lei, precum şi mai multe carduri bancare şi actele de identitate.
În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar în urma cercetărilor efectuate, au stabilit că suspect de comiterea infracţiunii este un bărbat în vârstă de 33 de ani, din municipiul Brad, angajat la staţiei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, pe numele suspectului fiind întocmit dosar de cercetare penală.

Recomandari

Alte Articole