Un bărbat din Deva a prins hoțul care i-a furat mașina

Ieri, în jurul orei 03:50, Poliţia Municipiului Deva a fost sesizată de către un bărbat de 42 de ani, din Deva, cu privire la faptul că, în jurul orei 03:20, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DN 7, în apropierea Popasului ,,Izvorul Decebal” , a observat un autovehicul, proprietatea sa, care rula cu viteză redusă şi fără a avea farurile în funcţiune. Bărbatul a realizat că autoturismul îi fusese sustras şi a reţinut persoana care se afla la volanul acestuia.

Echipa operativă deplasată la faţa locului l-a identificat pe IOAN B., de 48 de ani, din comuna Şoimuş, cu privire la care s-a stabilit că, folosind chei potrivite, a sustras autoturismul din parcarea unui bloc de locuinţe , situat pe Bd. Decebal din Deva.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că IOAN B. nu posedă permis de conducere , totodată, fiind găsite mai multe bunuri susceptibile a proveni din furturi din autoturisme.

 Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, distrugere și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Deva, cu propunere de arestare preventiva, instanţa emiţând pe numele său mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.  

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole