Un bărbat din Ilia este suspectat că a sustras componente ale vagoanelor CFR, din triajul CF Constanţa Port

Poliţiştii Serviciului Transporturi Maritime au depistat, în Portul Constanţa, un bărbat de 49 de ani, din localitatea Ilia, judeţul Hunedoara, în timp ce transporta, cu un autoturism, mai multe componente ale vagoanelor C.F.R., a căror provenienţă  nu a putut să o justifice. În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a reieşit că bunurile respective (tampoane, arcuri elicoidale, saboţi de frână etc), erau piese ce proveneau de la trei vagoane C.F.R, staţionate în triajul C.F. Constanţa Port.

Piesele componente ale vagoanelor C.F.R. au fost ridicate şi predate reprezentanţilor din cadrul staţiei C.F. Constanţa Port, prejudiciul fiind estimat la aproximativ 40.000 de lei.
Totodată, pe parcursul cercetărilor, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Suspectul a fost prezentat instanţei de judecată, magistraţii dispunând arestarea preventivă a acestuia pe 29 de zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole