Un bărbat din Petroșani a încercat să violeze o bătrână de 84 de ani, pe care a și tâlhărit-o

În data de 05.07.2013, în jurul orei 16:40, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată de către unu bărbat de 55 de ani, din Petroșani, cu privire la faptul că o femeie de 84 de ani din municipiu, în timp ce se afla pe un teren viran din apropierea unei staţii de combustibil din Petroşani, a fost agresată de către o persoană de sex masculin.

Un echipaj de poliţie s-a deplasat cu operativitate la fața locului, unde a fost identificat prezumtivul autor al faptei.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că, în jurul orei 16:20, partea vătămată s-a întâlnit cu TEODOR M., de 52 de ani, din Petroşani, acesta oferindu-se să o însoţească la grădina pe care femeia o deţine pe malul râului Jiul de Est. În momentul în care au ajuns la terenul respectiv, bărbatul a început să o lovească pe femeie, încercând să întreţină relaţii sexuale cu ea. Partea vătămată a căzut la pământ, agresorul sustrăgându-i suma de 60 lei. Femeia a fost transportată la Spitalul de Urgență din Petroșani, unde a primit îngrijiri medicale.  

Faţă de TEODOR M. a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore pentru  comiterea infracțiunilor de tâlhărie și tentativă de viol, iar în urma prezentării sale în faţa magistraţilor Judecătoriei Petroșani, instanţa a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 29 zile pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie şi tentativă de viol, fiind depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole