Un bărbat din Sălașu de Sus și-a lovit vecinul cu toporul

Vulcan: A furat mai multe bunuri dintr-o casă nelocuită

În data 15.05.2020, în jurul orei 16:50, poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie din comuna Sălașu de Sus despre faptul că, în urma unui conflict verbal, un vecin l-a lovit pe soțul său cu un topor.
Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a constatat faptul că un bărbat de 69 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, pe fondul unor neînțelegeri legate de un teren, a avut un conflict spontan cu soţul reclamantei, în vârstă de 51 de ani, pe care l-a lovit în zona spatelui cu un topor, provocându-i o leziune. Victima a fost transportată la unitatea medicală, medicii stabilind că nu i-a fost pusă viața în pericol.
În cauză, poliţiştii Postului de Poliție Sălașu de Sus au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar în urma administrării probatoriului, bărbatul de 69 de ani a fost prezentat magistraţilor Judecătoriei Hațeg, care au emis, pe numele său, un mandat de arestare preventivă pe 30 de zile, în baza căruia a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Hunedoara.

Recomandari

Alte Articole