Un bătrân din Hunedoara a fost înjunghiat de prietenul de pahar

În data de 01.11.2013, în jurul orei 09:06, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată de către personalul medical al Spitalului Municipal Hunedoara cu privire la faptul că la Unitatea de Primiri Urgenţe s-a prezentat o persoană care a relatat că a fost victima unei agresiuni, iar în urma agravării stării de sănătate a victimei, aceasta a fost supusă unei intervenții chirurgicale în urma căreia a fost stabilizată. Medicii au stabilit faptul că leziunile (plagă înjunghiată laterocervicală stânga, plăgi tăiate mână stângă) au fost produse cu un corp tăietor (cuţit de bucătărie), necesită 14-15 zile de îngrijiri medicale şi nu au pus în primejdie viaţa victimei.
Poliţiştii au demarat cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs agresiunea precum şi pentru identificarea autorului faptei. Victima a fost identificată în persoana lui GRIGORE C., de 79 de ani, din municipiul Hunedoara, iar în urma activităţilor investigative desfăşurate a fost identificat prezumtivul autor al agresiunii în persoana lui ION M., de 60 de ani, din municipiul Hunedoara, vecin cu victima.
De asemenea, din cercetările efectuate s-a stabilit că agresiunea a avut loc în data de 31.10.2013, în jurul orei 19:00, în locuinţa victimei şi s-a datorat unui conflict spontan izbucnit pe fondul consumului de băuturi alcoolice.
Dosarul penal a fost înregistrat la Parchetul de pe Lângă Tribunalul Hunedoara, care va continua cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală, faţă de prezumtivul autor luându-se măsura interzicerii de a părăsi localitatea de domiciliu.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole