Un bărbat din Petroșani a fost reținut de polițiști, după ce a încercat să-și violeze cumnata

Un bărbat din Petroșani a fost reținut de polițiști, după ce a încercat să-și violeze cumnata

În data de 17.12.2014, în jurul orei 23,57, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată de o femeie, din municipiul Petroșani, despre faptul că soțul ei, în vârstă de 28 de ani, a agresat-o fizic pe sora acesteia, în vârstă de 30 de ani, după care a încercat să o violeze.

În urma verificărilor, s-a stabilit că în seara zilei de 16.12.2014, în jurul orei 23,15, femeia a fost acostată de soțul reclamantei, care, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a lovit-o cu pumnii și apoi a tras-o de păr până într-o grădină de pe marginea râului Jiul de Est, unde a încercat să întrețină raporturi sexuale fără consimțământul acesteia.

În urma evenimentului, femeia a fost transportată cu ambulanța la Spitalul de Urgență Petroșani, unde a rămas sub supraveghere medicală.

În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tentativă de viol.

În data de 30.12.2014, Judecătoria Petroșani a emis pe numele suspectului un mandat de arestare preventivă pe o durată de 30 zile.

Întrucât bărbatul s-a sustras urmăririi penale, acesta a fost dat în urmărire națională, iar în data de 05.04.2014 a fost depistat de polițiști într-un imobil situat pe raza orașului Petrila.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Deva, polițiștii urmând a continua cercetările cu suspectul în stare de arest preventiv.

Recomandari

Alte Articole