Un poliţist hunedorean, aflat în timpul liber, a prins un minor care a tâlhărit o femeie

Hațeg :Depistată la volanul unui autoturism cu numere provizorii expirate

În data de 15.03.2017, la ora 08:32, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată telefonic, prin apelarea numărului de urgenţă 112, cu privire la faptul că unei femei i-a fost smulsă poșeta de pe umăr de către un tânăr.
Imediat, în zona în care a fost semnalată comiterea faptei a fost direcţionată o patrulă de siguranță publică, care l-a preluat pe prezumtivul autor al infracţiunii de tâlhărie, un minor în vârstă de 16 ani, din municipiul Hunedoara, şi l-a condus la sediul unităţii, pentru cercetări.
Minorul a fost prins şi reţinut până la sosirea patrulei de intervenţie de către un agent de poliţie din cadrul Biroului de Ordine Publică Hunedoara, care se afla în timpul liber. Acesta locuiește în apropierea locului în care a fost comisă fapta şi a observat de la fereastra locuinţei incidentul, a coborât din apartament şi a reuşit să prindă şi să imobilizeze făptuitorul, pe o alee pietonală din zona bazinul de înot.
Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că persoana vătămată, o femeie în vârstă de 57 de ani, se deplasa pe strada Avram Iancu, moment în care i-a fost smulsă de poșeta de pe umăr de către minor.
Poșeta cu bunuri în valoare de 400 lei a fost recuperată, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

Recomandari

Alte Articole