Un tânăr din Vulcan a încercat să mituiască un polițist, pentru a scăpa de un dosar penal

În data de 19.05.2013, DAN P., de 19 ani, din municipiul Vulcan, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un moped neînregistrat pe raza localității Vulcan, fără a poseda permis de conducere,  fapt pentru care i s-a întocmit dosar de cercetare penală. Ulterior, făptuitorul i-a promis  agentului de poliție din cadrul Formațiunii Rutiere Vulcan care avea în lucru dosarul penal în care era cercetat,  suma de 300 lei, în schimbul abandonării cercetărilor.

 

Agentul a sesizat cu privire la acest fapt conducerea Poliției Municipiului Vulcan, care a întocmit proces verbal de consemnare a denunțului și a sesizat, la rândul său, Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

În data de 28.05.2013, Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara a organizat un flagrant, în urma căruia DAN P.  a fost surprins în timp ce oferea agentului de poliție suma de 100 de lei în vederea abandonării cercetărilor în cauza care îl privea. Ca urmare a acţiunii de prindere în flagrant, DAN P. va fi cercetat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara pentru comiterea infracțiunii de dare de mită.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole