Urmăriţi internaţional prinşi de poliţiştii hunedoreni în această dimineaţă la Lupeni

În cursul zilei de azi, în urma unei razii efectuate de poliţiştii Poliţiei Municipiului Lupeni, în colaborare cu cei ai Serviciului de Investigaţii Criminale au fost identificaţi LUCIAN M., de 33 de ani,  din Vulcan, cu antecedente penale, care posedă mandat european de arestare emis de autoritățile italiene pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie, ION M., de 50 de ani, din Lupeni, cu antecedente penale, care posedă mandat european de arestare emis de autoritățile austriece pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie, B. B., de 17 ani, din Lupeni, cu antecedente penale, care posedă mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Petroșani pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

În cadrul aceleiași acţiuni a fost identificat şi FLORIN B., de 23 de ani, din Lupeni,  cu antecedente penale, pe numele căruia Judecătoria Petroşani a emis mandat de executare a pedepsei închisorii, prin care a fost condamnat la 3 ani de închisoare, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat. Condamnatul urmează a fi depus la Penitenciarul Bârcea Mare, în vederea efectuării pedepsei.

Totodată, LUCIAN M. și ION M. urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia în vederea emiterii ordonanței de reținere,  în timp ce B. B. urmează a fi depus în Penitenciarul Bârcea Mare în vederea executării pedepsei.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole