Vicepremierul Costin Borc vizitează județul Hunedoara (miercuri, 21 septembrie)

Vicepremierul Costin Borc vizitează județul Hunedoara (miercuri, 21 septembrie)

La invitaţia preşedintelui Consiliului Judeţean Hunedoara, Laurenţiu Nistor, miercuri, 21 septembrie 2016, va fi prezent în judeţul Hunedoara vicepremierul şi ministrul economiei Costin Borc. Scopul vizitei este acela de a analiza situaţia Parcurilor Industriale de la Hunedoara şi Călan, a Parcului de Afaceri din Simeria, în vederea atragerii de investitori străini în judeţul Hunedoara şi în Valea Jiului.
Pe parcursul zilei, Vicepremierul şi conducerea CJ Hunedoara vor vizita cele două parcuri industriale şi parcul de afaceri menţionate anterior. Programul vizitei cuprinde şi o oprire în Valea Jiului pentru a vedea, la faţa locului, care sunt oportunităţile de afaceri oferite investitorilor.
De asemenea, demnitarul împreună cu conducerea CJ Hunedoara vor vizita şi Complexul Energetic Hunedoara pentru a stabili măsurile necesare asigurării stocului de cărbune pentru iarnă, pentru ca locuitorii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare să aibă căldură în case pe tot parcursul sezonului rece.

Recomandari

Alte Articole