A fost semnat contractul care prevede vânzarea activelor termocentralei Mintia către Mass Global Energy Rom

A fost semnat contractul care prevede vânzarea activelor termocentralei Mintia către entitatea Mass Global Energy Rom, compania care în urmă cu câteva luni s-a înscris la licitație și a depus garanția pentru cumpărare.
Prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, împreună cu primarul municipiului Deva, Florin Oancea și cu subprefectul Lorincz Szell s-au întâlnit cu investitorii, după semnarea contractului.
Se va realiza o investiție care implică tehnologii de ultimă generație, iar în parteneriat cu unele dintre cele mai mari companii care pun la dispoziție componente și echipamente inovatoare pentru sistemul energetic se va dezvolta întreaga infrastructură energetică.
Astfel, se va realiza exact ceea ce s-a comunicat inițial, faptul că termocentrala Mintia nu va fi vândută la fier vechi, iar în locul acesteia se realizează o investiție care va produce energie. În etapa inițială se va lua în calcul angajarea unui anumit număr de persoane, iar ulterior, după realizarea investiției, se va contura schema de personal necesară funcționarii optime.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole