A plătit aproape 3 miliarde de lei pentru o piatră!

Un bărbat din Alba a fost arestat de polițiștii hunedoreni după ce a reușit să vândă unui doctor din Roșia Montană trei kilograme de rocă la prețul de 290.000 de lei! Medicul credea că piatra cumpărată este aur.

Potrivit polițiștilor, păgubitul, în vârstă de 30 de ani, a sesizat Poliția după ce a plătit aproape trei miliarde de lei vechi pentru ceea ce credea el că este aur.

Victima s-a prezentat la Poliţia Municipiului Brad unde a reclamat faptul că, după o înțelegere prealabilă realizată în orașul Abrud, judeţul Alba, referitoare la vânzarea – cumpărarea unei cantităţi de aprox. 3,5 kg. de aur, o persoană necunoscută care s-a prezentat cu numele „Marius” i-a dat întâlnire pentru efectuarea tranzacției pe raza comunei Buceş, judeţul Hunedoara.

Perchezițiile la locuința suspectului au dus la identificarea fost identificarea mai multor roci şi a sumei de 20.000 lei, din suma totală de 290.000 lei plătită de partea vătămată.

Suspectul a fost reţinut 24 ore pe bază de ordonanţă şi a fost prezentat Tribunalului Hunedoara cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune. Pentru fapta sa riscă între cinci și 10 ani de închisoare.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole