Cadouri de Crăciun pentru copiii abandonați și bunicii uitați din Hunedoara

Primăria municipiului Hunedoara, subfiliala de Cruce Roșie și Biblioteca Municipala Hunedoara derulează și în acest an acțiunea de strângere de cadouri de Crăciun pentru copiii abandonați și bunicii uitați.
Darurile pot fi aduse în perioada 12 – 20 decembrie 2022, între orele 8.00 – 17.00, la Galeria de Arte a municipiului Hunedoara (lângă Casa de Cultură).
Cadourile vor fi redistribuite apoi așa cum sunt primite de la donatori (fără a fi desfăcute), copiilor și bunicilor din Hunedoara care au mare nevoie de ele. Din acest motiv, darurile trebuie să fie ambalate și etichetate în funcție de categoria destinatarului dorit(ă).
De exemplu: „Cadou pentru băiat 5 – 7 ani”, „Cadou pentru fetiţă 3 – 5 ani”, „Cadou pentru bunic”, „Cadou pentru bunică”.
Pentru a evita situații neplăcute este de dorit ca darurile să conțină dulciuri , felicitări sau orice e pretabil pentru un copil sau un bunic. Primim, în cadrul acestui proiect, doar cutii ce conțin lucruri noi sau într-o stare foarte bună. În cazul în care darurile constau în încălțăminte sau îmbrăcăminte, pe eticheta cutiei trebuie trecută și mărimea acestora.
ATENȚIE! Cutiile NU TREBUIE SĂ CONȚINĂ alimente perisabile (ex. portocale, iaurt etc…) sau care s-ar putea deteriora în timpul manipulării (ex. dulceață, compot, ambalate în borcane din sticlă) și nici haine vechi ori încălțăminte veche.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole