Călătorie de coșmar

Autocar răsturnat la Simeria

Douăzecișiunu de cetățeni moldoveni au fost răniți după ce autocarul în care se aflau s-a răsturnat pe marginea Drumului Național 7, la intrarea în localitatea Simeria. Autoritățile hunedorene au activat planul roșu pentru urgențe.
Oamenii au ajuns la spital în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce autocarul în care se aflau a ieșitîn decor și s-a răsturnatîntr-un șanț de pe marginea tronsonului de drum național ce leagă Orăștie de Deva. În autocar se aflau peste 50 de pasageri care plecaseră din Chișinău și se îndreptau spre Italia la muncă. La fața locului au intervenit șapte ambulanțe, dintre care trei echipaje SMURD, precum și echipe de pompieri care au scos victimele din autocar. Răniții au fost transportați de urgență la spitalele din Deva și Hunedoara. Din fericire victimele au suferit doar răni ușoare. Restul pasagerilor au fost cazați la sala de sport din Simeria până astăzi când au plecat spre Italia.

Evenimentul a avut loc în jurul orelor 24, traficul fiind blocat aproape două  ore în zonă. Acum polițiștii fac cercetari pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului care s-a produs la intersecția DN 7 cu DN 66. Din primele investigații se pare cășoferul autocarului a pierdut controlul volanului.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole