Clădirea Consiliului Județean Hunedoara va fi reabilitată

A fost aprobată cererea de finanțare pentru proiectul „Creșterea eficienței energetice și reabilitarea imobilului Palat Administrativ, B-dul 1 Decembrie 1918, nr. 18”, în valoare totală de 18.540.611,15 lei.
Este vorba despre actualul sediu al Consiliului Județean Hunedoara în care își desfășoară activitatea, alături de aparatul de specialitate al administrației județene, și Instituția Prefectului.
Clădirea a fost construită în anul 1890, motiv pentru care se impun lucrări pentru conservarea sa în bune condiții: izolarea pereților, izolarea planșeului peste ultimul nivel și a planșeului peste demisol, modernizarea tâmplăriei existente, proiectarea și realizarea unui sistem de încălzire eficient, respectiv a unui sistem de răcire care să asigure parametrii ambientali în fiecare incintă, reabilitarea instalațiilor sanitare, a instalației de canalizare, realizarea unei instalții electrice noi, precum și proiectarea și realizarea unui sistem de producție de energie electrică din surse regenerabile.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole