CSM Deva, conferință de presă cu multe noutăți

Joi dimineață s-a desfășurat obișnuita conferință de presă de la început de an susținută de reprezentanții echipei de fotbal de la CSM Deva, alături de conducerea clubului. În cadrul întâlnirii cu jurnaliștii au fost anunțate mai multe lucruri interesante.
În curând, la CSM Deva își va începe activitatea Academia de Copii și Juniori, în cadrul clubului fiind legitimați, în prezent, în jur de 430 de tineri fotbaliști. Debutul activității va avea loc în curând, mai trebuind de finalizate unele proceduri birocratice obligatorii înainte de obținerea ultimelor avize.
A fost prezentat obiectivul echipei în sezonul de primăvară, acesta fiind neschimbat față de cel anunțat inițial. Mai exact, cei de la CSM Deva își propun o clasare în primele patru locuri la finalul actualei ediții a Ligii 3 de fotbal, iar promovarea rămâne, în continuare, un obiectiv pentru care se vor depune toate eforturile.
Totodată, au fost prezentate și schimbările din lot care au survenit în intersezon. De altfel, la conferința de presă au fost prezenți și cei cinci fotbaliști transferați la CSM Deva în ultima perioadă, fiind vorba despre doi portari și trei jucători de câmp.
Este vorba despre portarii Raul Avram, ultima oară la Metaloglobus București, și Andrei Raț, revenit la Deva, după câțiva ani, acesta jucând, în sezonul de toamnă, la Unirea Alba Iulia. La capitolul jucători de câmp noii fotbaliști de la CSM Deva sunt fundașul central Alexandru Iordache, întors acasă după o jumătate de an la FCU Craiova, mijlocașul ofensiv Sebastian Velcotă, revenit, și el, la poalele Cetății, după ceva vreme, ultima oară evoluând la CSM Reșița, și vârful de atac Sergiu Arnăutu, de la Metalul Buzău.
Totodată, au fost prezentate și despărțirile de jucătorii Mahadi Kayondo, Mihnea Korbl, Eduard Beke, Federica Bloțu, Denis Giosu, Andrei Iana, Moses Baidoo, Claudio Mocanu și Florin Stelea, cărora CSM Deva le mulțumește pentru tot ceea ce au făcut sub culorile alb-albastre. Totodată, oficialii clubului devean au mai anunțat că această campanie de transferări nu s-a încheiat.
În cadrul conferinței de presă a fost prezentat și programul de pregătire viitor. Astfel, pentru băieții pregătiți de Marius Sârbu va urma sâmbătă, 27 ianuarie, de la ora 12:00, un meci amical, în deplasare, la CSM Reșița, următorul joc de pregătire fiind pe 3 februarie, tot în deplasare, cu Unirea Dej.
Urmează, apoi, în perioada 5 -12 februarie, un cantonament montan la Poiana Stampei – Vatra Dornei, după care va continua seria meciurilor amicale, primul dintre acestea fiind pe 17 februarie, în deplasare, la Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Pe 21 februarie CSM Deva va evolua pe terenul celor de la SSU Poli Timișoara, iar pe 24 februarie va reveni în fața propriilor suporteri, urmând a juca un meci amical cu ACS Târgu Mureș.
De asemenea, cei de la CSM Deva vor mai juca, acasă, pe 27 februarie, cu Phoenix Buziaș, iar seria meciurilor de pregătire se va încheia pe 2 martie, cu o deplasare la ACS Mediaș. Astfel, devenii vor avea șapte meciuri de pregătire până la reluarea campionatului, din care trei cu echipe din Liga 2 și patru cu colege de eșalon.
Primul meci oficial al sezonului pentru CSM Deva va fi unul din etapa a XVI-a din seria 7 a Ligii 3 de fotbal, antepenultima a sezonului regular, în deplasare, la conjudețeana Jiul Petroșani. În prezent CSM Deva este lider în seria 7 din Liga 3.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole