Cultură de cannabis într-un apartament din Hunedoara

Un tânăr in varsta de 24 de ani, suspect de trafic şi consum de droguri de risc, a fost reţinut în urma investigaţiilor şi percheziţiei desfăşurate de oamenii legii in locuința sa. Polițiștii serviciului de combatere a criminalității organizate Hunedoara, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au găsit în locuința tânărului din municipiul Hunedoara o cultura de canabis formată din plante de aproximativ 1,5 m.

Au mai fost descoperite echipamente specifice cultivării indoor de cannabis, mai multe bidoane cu nutrienţi, două cântare electronice de precizie, un microscop pentru recoltat cannabisul, mai multe pachete cu foiţe pentru confecţionarea de ţigări artizanale, două grindere pentru măcinat, câteva zeci de grame de muguri recoltaţi şi puşi la uscat. În urma recoltării culturii indoor în vederea cercetărilor, a fost obţinută cantitatea de aproximativ două kilograme de masă vegetală.

Se pare că tânărul cultiva indoor cannabis de aproape un an, obţinând o cultură la aproximativ 60 de zile. Marfa obţinută era comercializată unui cerc de consumatori din municipiul Hunedoara, cu preţuri cuprinse între 40-60 de lei/gram. Acum tanarul este in arest preventiv pentru comiterea infractiunilor de trafic si consum de droguri de risc.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole