Diplome de excelenţă pentru atleţii hunedoreni

Cele mai recente rezultate naţionale şi internaţionale obţinute de atleţii hunedoreni nu au trecut neobservate, astfel că patru sportivi de la Clubul Sportiv Școlar Hunedoara şi A.S. Triathletic Hunedoara au fost, astăzi, invitaţii primarului municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu.
Este vorba despre Petrina Pivniceru, care a devenit Campioană Balcanică de Juniori cu echipa României la ştafetă 4×100 de metri, precum şi medaliată cu bronz în proba de 200 de metri, la întrecerea care a avut loc în Turcia, la Denizli și despre colegul ei de club, Pop Adelin, care a terminat pe locul 4 proba de 800 de metri – „specialitatea casei” – asta deşi a concurat împotriva unor sportivi mai mari ca vârstă, fiind extrem de aproape de recordul personal, de 1.52.57 minute.
De altfel, Adelin este un obişnuit al podiumurilor la această probă, fiind campion naţional de juniori, iar, recent, deţinător al Cupei României, asta după ce, anul trecut, a fost declarat atletul anului, la categoria sa de vârstă!
Lor li s-au alăturat şi antrenorii Florin Bucur şi Stefan Beregszaszi, dar şi directorul Clubului Sportiv Şcolar din Hunedoara, doamna Marieta Răileanu-Ilcu, cei care se ocupă de atenta pregătire a sportivilor.
La întâlnire au luat parte, de asemenea, şi triatloniştii Mircea şi Paul Păcurar, sportivi legitimaţi la A. S. Triathletic Hunedoara, care au obţinut medalii de bronz la Campionatele Naţionale de Aquatlon ce au avut loc, în această perioadă, la Miercurea Ciuc. Cei doi sunt pregătiţi de Diana Pascu, Dan Ardelean şi Florin Bucur.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole