Echipa de fotbal CSM Deva și-a stabilit programul precompetițional

Mai sunt puține zile până când componenții echipei de fotbal seniori de la CSM Deva își vor relua pregătirile pentru viitorul sezon din Liga 3. Acest lucru se va petrece săptămâna viitoare, cei de la CSM Deva, finaliști în barajul de promovare în Liga 2, având stabilit programul precompetițional.
În vederea pregătirii viitorului sezon, cei de la CSM Deva se vor reuni marți, 11 iulie, la ora 14.00, la stadionul Cetate. A doua zi va avea loc vizita medicală, iar pe 17 iulie, la o oră și într-o locație ce vor fi stabilite în curând, va avea loc o conferință de presă în cadrul căreia vor fi prezentate, printre altele, noutățile din lot și obiectivul pentru sezonul 2023-2024.
Cei de la CSM și-au stabilit și meciurile de pregătire din intersezon, acestea fiind cinci la număr. Devenii vor juca patru amicale pe teren propriu și unul în deplasare, programul acestora fiind următorul:
– 22 iulie, acasă, cu Jiul Petroșani;
– 29 iulie, acasă, cu UTA U19;
– 5 august, în deplasare, cu Someșul Dej;
– 12 august, acasă, cu Poli Timișoara;
– 19 august, acasă, cu Dacia Orăștie.
Prima etapă din viitorul sezon al Ligii 3 de fotbal se va juca pe 26 august, cei de la CSM Deva urmând a-și afla adversarii din serie și programul meciurilor în perioada următoare.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole