Escapadă scurtă pentru evadatul de la Bârcea

Imediat după ce s-a descoperit că tânărul a evadat, poliţiştii hunedoreni au cerut ca el să fie dat în urmărire. Au organizat filtre şi căutări extinse alături de angajaţii penitenciarului şi jandarmi însoţiţi de câini. La fel au procedat şi oamenii legii din judeţul vecin.
Rezultatul investigaţiilor şi cercetărilor desfăşurate nu a întârziat să apară şi tânărul a fost prins de poliţişti chiar în faţa locuinţei tatălui său din comuna Berzovia, sâmbătă, în jurul orelor 24.

Potrivit anchetatorilor, tânărul a povestit că vroia să ajungă acasă, în judeţul Sibiu. Pentru că nu cunoştea drumul, mare parte din distanţă fiind străbătută prin pădure, a ajuns la locuinţa tatălui, care nu îl prea are la suflet.
Deţinutul a fost dus iniţial la sediul IPJ Caraş-Severin, de unde a fost ulterior preluat de către angajaţii Penitenciarului Bârcea Mare. Pentru că şi-a grăbit eliberarea, tânărul va mai primi între şase luni şi doi ani de închisoare, care se vor adăuga la pedeapsa iniţială, aşa cum este stabilit prin Codul Penal în vigoare.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole