Finala celei de-a XL-a ediții a Festivalului Concurs Național de Muzică Pop „Stelele Cetății”

Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva organizează în perioada 3-5 noiembrie 2023, în Sala Mare a Centrului Cultural „Drăgan Muntean”, cea de-a XL-a ediție a Festivalului Concurs Național de Muzică Pop „Stelele Cetății”.
În etapa de preselecție a concursului s-au înscris 38 de concurenți, fiind admiși în etapa finală 16, din 12 județe ale țării. Etapa finală va avea loc în zilele de 4 și 5 noiembrie 2023.
Tinerii soliști beneficiază de acompaniamentul live al uneia dintre cele mai bune formații din România, cu instrumentiști profesioniști, talentați și experimentați, dirijată de compozitorul și pianistul Viorel Gavrilă.
În cadrul evenimentului va concerta Eduard Anghelescu, câștigătorul trofeului „Stelele Cetății 2022”, iar în cadrul Galei Laureaților va avea loc un recital extraordinar susținut de invitatul special, EMILIAN.
Festivalul-concurs va fi prezentat de Dragoș Pascuta.
Intrarea la eveniment se face pe bază de invitație. Invitațiile pot fi ridicate de la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva, de luni până vineri, între orele 9:00 – 16:00.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole