Florentina Iușco și Eric Rus, aur și bronz la Cupa României la atletism

Cu puțin timp în urmă s-au încheiat întrecerile de la Cupa României la atletism pentru seniori și juniori U20. Cea de-a doua zi a reuniunii atletice desfășurate pe stadionul „Nicolae Mărășescu” din Craiova a fost una care a adus noi rezultate valoroase pentru sportivii de la CSM Deva.
Cel mai bun rezultat l-a obținut Florentina Iușco, la săritura în lungime, la senioare. Sportiva pregătită la CSM Deva de profesorul Nicolae Alexe și-a confirmat statutul de favorită și, în ciuda faptului că este incomplet refăcută, a câștigat proba cu o săritură de 6,24. Evoluția Florentinei este îmbucurătoare în vederea participării, la sfârșitul săptămânii viitoare, la Campionatul Balcanic de atletism pentru seniori, ce se va desfășura în Serbia, la Kraljevo. Flory este selecționată în lotul României pentru valoroasa competiție, dar participarea ei în Serbia va fi decisă zilele următoare, după efectuarea unui nou control medical.
A doua zi de la „Cupa României” a adus o nouă medalie în această competiție pentru Eric Rus, celălalt atlet de la CSM Deva care a concurat la Craiova. După ce, sâmbătă, atletul antrenat la CSM Deva de profesorul Cornelia Juratoni, a cucerit două medalii, la 3.000 obstacole (argint la juniori și bronz la seniori), Eric a obținut duminică, 16 iulie, un bronz la 3.000 de metri în cursa juniorilor U20.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole