Cazut in fantana

Un tânăr în vârstă de 25 de ani a fost transportat ieri seară, în stare gravă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva, după ce a căzut de la peste zece metri înălţime în fântăna pe care o săpa. Accidentul a avut loc în localitatea hunedoreană Cărpiniş, în timp ce tânărul lucra împreună cu doi prieteni la o fântănă în curtea unui locanic. Se pare că acesta a încercat să coboare în puţ pe un inel din beton, care era coborât cu un scripete. Inelul trebuia fixat pe fundul fântânii, însă frânghia cu care era acţionat scripetele s-a rupt şi bărbatul s-a prăbuşit în gol. Peste el a căzut scripetele din fier.

În ajutorul tânărului au intervenit pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Intervenţia a durat mai bine de o oră. Un pompier a coborât în fântână, reuşind să dea la o parte scripetele şi să înfăşoare o coardă în jurul corpului celui căzut pentru a fi tras afară.

Bărbatul a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva, unde a rămas internat la Terapie Intensivă.