Mai puține accidente în 2011

Numărul accidentelor produse în 2011 pe drumurile din judeţ s-a micşorat comparativ cu anii anteriori. Asta arată bilanţul prezentat de poliţiştii hunedoreni de la Serviciul Rutier. Cele mai multe accidente sunt cauzate de viteza peste limitele legale, neadaptarea vitezei la condiţiile de trafic, dar şi nerespectarea de către pietoni a regulilor de circulaţie.

Potrivit datelor statistice din evidenţa Serviciului Rutier din judeţ, cele mai multe accidente au avut loc anul trecut în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică. Intervalul orar cu cele mai multe astfel de incidente este 14 – 22. Foarte multe accidente au loc în preajma sărbătorilor. Astfel, în perioada sărbătorilor de iarnă, de la Crăciunul 2011 şi până la Anul Nou 2012 s-au petrecut cinci accidente de circulaţie grave, soldate cu cinci morţi şi trei răniţi grav.

De la începutul anului şi până acum au avut loc în judeţ trei accidente grave, care s-au soldat cu trei răniţi dar cu nici un deces. Poliţiştii recomandă tuturor participanţilor la trafic să respecte legile, să adapteze viteza la condiţiile de mers şi să conştientizeze riscurile la care se supun în trafic.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole