Parcul de vehicule ecologice electrice al municipiul Deva pentru transportul public local este complet

La Deva a sosit astăzi, 15 martie 2023, ultimul lot de 4 microbuze electrice și 4 autobuze electrice achiziționate pe bani europeni în cadrul proiectului de modernizare a sistemului de transport public local.
Sunt 26 de vehicule ecologice care vor circula în municipiul Deva și localitățile componente ( 4 autobuze e-Atak Karsan și 22 minibusuri Jest Karsan).
De asemenea au ajuns și toate cele 33 de stații de încărcare pentru autobuzele și microbuzele electrice.
Vehiculele ecologice corespund tuturor normelor europene în domeniul transportului de călători.
Mașinile sunt echipate cu: camere de luat vederi în scopul identificării eventualelor acte de vandalism și asigurării siguranței circulației rutiere, cu podea complet coborâtă, cu rampă de îmbarcat cărucioare pentru persoanele cu dizabilități motorii, cu sistem de climatizare (încălzire, ventilație și aer condiționat), cu sisteme electronice cu afișaj LED de informare a pasagerilor în interior și exterior, respectiv sisteme de sonorizare în interior, cu sistem de localizare prin GPS etc.
Dimensiunea vehiculelor ecologice a fost stabilită ținând cont de dimensiunile străzilor pe care sunt configurate traseele rețelei de transport public (4 autobuze electrice de 10 m și 22 autobuze de 6 m).

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole