Costel Avram, preşedintele PRM Hunedoara, susţine că partidul său nu va boicota şedinţele Consiliului local Deva, acolo unde prezenţa consilierului PRM face diferenţa, şi nu va face alianţe electorale pentru alegeri.

Cu un singur consilier local la Deva, Partidul România Mare a ajuns să decidă soarta şedinţelor de consiliu. Fără prezenţa Anei Mermezan, niciuna din cele două tabere nu au cvorum pentru a ţine o şedinţă, cum s-a întâmplat – de altfel – miercuri, la şedinţa convocată de consilierii USL. Preşedintele PRM Hunedoara, Costel Avram, susţine că Mermezan a lipsit motivat, fiind plecată în delegaţie de serviciu, şi că PRM nu va intra în combinaţii politice cu niciuna din tabere. Dacă Ana Mermezan nu respectă regula riscă să fie exclusă din partid.

Peremiştii cer demisia de onoare a viceprimarului Cosmin Costa pentru că – spun ei – s-a folosit de protopopiatul condus de tatăl său pentru a dirija fonduri publice în interes personal. Costel Avram nu este de acord nici cu promovarea liberalului Sandu Borbeanu pe funcţia de viceprimar.