Tânăr din Brad, bănuit de comiterea unei infracţiuni de furt calificat, identificat de poliţişti

La data de 30 septembrie 2022, în jurul orei 08:00, Poliţia Municipiului Brad a sesizată de către angajata unui magazin din municipiul Brad despre faptul că geamul de ușa de la intrarea în magazin a fost spart, iar din interior lipsesc bunuri .

La fața locului s-a deplasat echipa operativă, care a constatat că autori neidentificați, în noaptea de 29/30.09.2022, prin spargerea ușii și a geamului de la intrarea în magazin, au pătruns în interior şi au sustras mai multe pachete de țigări de diferite mărci şi 200 de lei din casa de marcat.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, iar în urma activităților investigative l-au identificat pe cel bănuit de comiterea infracţiunii reclamate.

Acesta este un tânăr în vârstă de 23 de ani, din municipiul Brad, faţă de care poliţiştii au luat măsura preventivă a reținerii, pentru 24 de ore. Acesta a fost depus în Centru de Reținere și Arestare Preventivă Deva şi a fost prezentat în data de 01 octombrie 2022, magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Brad, care au dispus luarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

În urma activităţilor investigative, poliţiştii au reuşit recuperarea a 80% din valoarea prejudiciului, estimat la 5.000 de lei.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole