Teatru pentru copii în Parcul Cetate Deva

Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean” Deva organizează în zilele de 15, 17 și 19 august 2022, începând cu orele 20:00, trei reprezentații originale în Parcul Cetate Deva.
Astfel, Trupa cu Moț …în Frunte reprezentată de Edy Moțățăianu, creatorul spectacolelor dar și interpretul personajului principal Ionel Bocănel, alături de Adina Vescan Moțățăianu pe post de Zână Bună și de Răzvan Popa, cel care se ocupă de efectele speciale video, vă invită la teatru, după cum urmează:
– Luni, 15 august 2022, orele 20:00, va avea loc spectacolul ,,Minunea din Țara Visurilor’’ unde atât copiii, cât și cei mari, vor face cunoștință cu Ionel Bocănel și Zâna Minunilor.
– Miercuri, 17 august 2022, orele 20:00, în spectacolul ,,Evantaiul Fermecat’’, toți copiii între 3 și…93 de ani, se vor reîntâlni cu Ionel Bocănel, dar și cu Zâna Focului.
– Vineri, 19 august 2022, orele 20:00, Trupa cu Moț … în Frunte va aduce pe scenă spectacolul ,,Eu sunt Aladin?! ’’, spectacol în care, pe lângă câteva numere de iluzionism și momente comice, vor apărea lângă Ionel Bocănel și Zâna Bunelor Dorințe, atât Duhul Lămpii Fermecate cât și Spiridușul Vede Tot, Dragonul cel Rău și Zâna Visurilor Urâte.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole