Toate școlile și grădinițele din municipiul Deva sunt pregătite pentru această iarnă

Toate unitățile de învățământ de stat din municipiul Deva au căldura și apa caldă asigurată în anul școlar care începe în 5 septembrie 2022.
La toate școlile și grădinițele, centralele termice pe gaz sunt funcționale.
Primăria Municipiului Deva a investit suma de 15.500.000 lei (echivalentul a 3.100.000 euro) pentru dotarea școlilor și grădinițelor cu centrale termice pe gaz, după ce Termocentrala de la Mintia a fost închisă.
Atât achiziția de centrale termice cu instalațiile aferente cât și costurile cu proiectarea și execuția lucrării au fost finanțate din bugetul general al municipiului Deva.
Două unități de învățământ au avut montate deja centrale proprii (Colegiul Național Pedagogic ,,Regina Maria” Deva și Colegiul Național ,,Decebal” Deva).
Pentru celelalte unități de învățământ: Liceul Tehnologic ,,Grigore Moisil” Deva, Liceul Tehnologic Energetic ,,Dragomir Hurmuzescu” Deva, Liceul cu Program Sportiv ,,Cetate” Deva, Liceul de Arte ,,Sigismund Toduță” Deva, Liceul Tehnologic ,,Transilvania” Deva, Liceul Teoretic ,,Teglas Gabor” Deva și Grădinița cu Program Prelungit nr. 7 Deva, administrația publică locală a luat decizia dotării acestora cu centrale proprii pe gaz.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole