Un bărbat în vârstă de 78 de ani, bolnav de Azheimer, plecat neanunțat de la domiciliu, identificat de jandarmii hunedoreni

Un bărbat în vârstă de 78 de ani, bolnav de Azheimer, plecat neanunțat de la domiciliu, a fost identificat de jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi Montan Boșorod-Piatra Roșie în timpul patrulării
În seara zilei de 27 ianuarie, în jurul orei 22.00, jandarmii din cadrul Postului Montan Boșorod-Piatra Roșie, aflați în misiune de patrulare în zona de competență, au observat un bărbat în vârstă care se deplasa în întuneric pe partea carosabila a drumului ce face legătura între comuna Boșorod și satul Luncani.
Întrucât bărbatul nu avea o sursă de lumină sau echipament ce l-ar fi putut face vizibil autovehiculelor și era îmbrăcat neadecvat temperaturilor scăzute de afară, jandarmii au oprit și l-au întrebat unde încearcă să ajungă. Bărbatul le-a spus cum se numește, însă nu era foarte coerent în ceea ce spunea jandarmilor, cu privire la motivul sau locul spre care se deplasează.
Ulterior legitimării, colegii noștri au contactat autoritățile din comuna Boșorod, care îl cunoșteau pe bătrânul în vârstă de 78 de ani, precum și faptul că acesta suferă de mai multe boli, printre care și Alzheimer, și că obișnuiește să plece neanunțat de la domiciliu.
A fost anunțată o rudă a bărbatului, cu care locuiește, iar jandarmii au rămas alături de acesta până la sosirea rudei sale, pentru a se asigura că pleacă în siguranță acasă.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole