Voleibalistele devence, învinse la Timișoara

Echipa de volei junioare a CNS CSS „Cetate” Deva a fost învinsă fără drept de apel, scor 3-0, pe terenul liderei CSS Bega Timişoara, însă evoluţia bună a jucătoarelor de perspectivă a reaprins speranţa redresării în tabăra deveană. Aşa s-ar putea descrie evoluţia echipei devene, din punctul de vedere al scorului, în partida din deplasare cu CSS Bega Timişoara, desfăşurată duminică, în ultima etapă a turului seriei D, a Campionatului Naţional de Volei.

În startul partidei, s-a mers aproape cap la cap, până la 10-10, apoi CSS Bega s-a desprins câştigând primul set cu 25-14. Devencele au prins curaj în setul doi şi au avut avantaj până la punctul 16, uneori chiar şi de patru goluri diferenţă, dar pe final liderele au întors scorul şi s-au impus cu 25-20. Setul trei a fost unul dominat de timişorence, de la un capăt la altul, iar scorul a fost de 25-15.

Orice alt rezultat în afara unei înfrângeri la zero în faţa liderei ar fi fost o minune, în condiţiile în care diferenţa de valoare şi arie de selecţie între cele două loturi e imensă.

La finalul turului, după cinci jocuri disputate, CNS CSS Cetate Deva ocupă locul cinci în serie, cu o victorie şi patru înfrângeri. Lideră este CSS Bega Timişoara, iar ultima clasată este CSS Caransebeş. Dincolo de cifrele reci ale meciului de la Timişoara şi ale clasamentului, antrenorul Liviu Grădinaru consideră că echipa deveană păstrează încă şanse de calificare la turneul semifinal.

Până la meciul cheie al junioarelor cu CNMB Rm. Vâlcea, echipa de cadete va juca duminică, 27 noiembrie, de la ora 11.00, acasă, în Sala Liceului Traian, cu lidera CSS Blaj.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole