Accident produs în municipiul Brad, din cauza unui șofer băut Reviewed by CD on . În data de 20.04.2017, în jurul orei 18:00, Poliţia Municipiului Brad a fost sesizată cu privire la faptul că, pe strada Moţilor, din municipiul Brad, a avut lo În data de 20.04.2017, în jurul orei 18:00, Poliţia Municipiului Brad a fost sesizată cu privire la faptul că, pe strada Moţilor, din municipiul Brad, a avut lo Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accident produs în municipiul Brad, din cauza unui șofer băut

Accident produs în municipiul Brad, din cauza unui șofer băut

Accident produs în municipiul Brad, din cauza unui șofer băut

În data de 20.04.2017, în jurul orei 18:00, Poliţia Municipiului Brad a fost sesizată cu privire la faptul că, pe strada Moţilor, din municipiul Brad, a avut loc un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale.
Echipajul rutier care s-a deplasat la faţa locului a stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 57 de ani, din municipiul Brad, care conducea o autospecială pe strada Moţilor, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a pătruns pe contrasens, unde a tamponat un autoturism care circula regulamentar, condus de o femeie în vârstă de 33 ani, din comuna Blăjeni.
Bărbatul care a produs evenimentul rutier a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,95 mg/l, alcool pur în aerul expirat.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus