Antrenorul Ștefan Beregszaszy a lansat o carte scrisă în memoria atletei Maria Ciocan Reviewed by CD on . Antrenorul emerit Ștefan Beregszaszy, cetățean de onoare al municipiului Hunedoara, a lansat ieri, în prezența mai multor prieteni și personalități, o carte scr Antrenorul emerit Ștefan Beregszaszy, cetățean de onoare al municipiului Hunedoara, a lansat ieri, în prezența mai multor prieteni și personalități, o carte scr Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Antrenorul Ștefan Beregszaszy a lansat o carte scrisă în memoria atletei Maria Ciocan

Antrenorul Ștefan Beregszaszy a lansat o carte scrisă în memoria atletei Maria Ciocan

Antrenorul Ștefan Beregszaszy  a lansat o carte scrisă în memoria atletei Maria Ciocan

Antrenorul emerit Ștefan Beregszaszy, cetățean de onoare al municipiului Hunedoara, a lansat ieri, în prezența mai multor prieteni și personalități, o carte scrisă în memoria atletei Maria Ciocan.

Aceasta are titlul „Zece ani, două luni și optsprezece zile”. Medaliată cu bronz în proba de 1.500 de metri la Jocurile Olimpice de la Atena din 2004, Maria Cioncan și-a pierdut viața, trei ani mai târziu, într-un tragic accident rutier, produs pe o șosea din Bulgaria.

La eveniment au participat prieteni ai scriitorului-antrenor, tineri sportivi, oameni pe care Ștefan Beregszaszy i-a antrenat, jurnaliști de sport, politicieni.

Printre cei care au dorit să spună câteva (sau mai multe) cuvinte frumoase s-au numărat fosta campioană Marieta Ilcu, Doru Dinu Glăvan, Ion Bădin, Nicolae Schiau și actualul primar al municipiului Hunedoara, Dan Bobouțanu.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus