Echipa de robotică a CN „Traian Lalescu” din Hunedoara a participat la etapa națională a concursului FirstTechChallange Reviewed by CD on . Echipa de robotică a Colegiului Național de Informatică „Traian Lalescu” din Hunedoara a participat în perioada 24 -26 martie 2017 la etapa națională a concursu Echipa de robotică a Colegiului Național de Informatică „Traian Lalescu” din Hunedoara a participat în perioada 24 -26 martie 2017 la etapa națională a concursu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Echipa de robotică a CN „Traian Lalescu” din Hunedoara a participat la etapa națională a concursului FirstTechChallange

Echipa de robotică a CN „Traian Lalescu” din Hunedoara a participat la etapa națională a concursului FirstTechChallange

Echipa de robotică a CN „Traian Lalescu” din Hunedoara a participat la etapa națională a concursului FirstTechChallange

Echipa de robotică a Colegiului Național de Informatică „Traian Lalescu” din Hunedoara a participat în perioada 24 -26 martie 2017 la etapa națională a concursului FirstTechChallange, cel mai important concurs internațional de robotică pentru elevi.
La realizarea și programarea robotului ROBOTX au participat peste 20 de elevi ai colegiului, coordonați de domnul profesor Nistor Mircea. Echipa de concurs a fost formată din următorii elevi: Vîrtan Răzvan Nicolae, Budiul Cristian Carol, Lorinczi Darius Andrei, Cunțan Andrei Danuț, Artean Alina Maria, Iorga Andrei și Saucă Raul.
După cinci meciuri câștigate din șase partide jucate, echipa hunedoreană s-a clasat pe poziția a treia și a jucat în semifinale, unde a fost învinsă.
Echipa câștigătoare a FirstTechChallange România este cea a Liceului Teoretic Stefan Odobleja din București și va reprezenta România la etapa finală a concursului,organizată în luna aprilie la St. Louis SUA.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus