În data de 31.08.2015, la ora 23:06, Poliţia Oraşului Haţeg a fost sesizată telofonic de către un martor ocular cu privire la faptul că, pe strada Nicolae Titulescu, din oraşul Haţeg, se află o persoană agresată.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că persoana agresată este un bărbat în vârstă de 52 de ani, din oraşul Hațeg. Acesta a reclamat faptul că, în timp ce se întorcea de la activităţi agricole, pe marginea şoselei de centură a oraşului Haţeg, a fost acostat de două tinere, una dintre acestea sustrăgându-i din buzunarul pantalonilor 40 de lei.
În timp ce partea vătămată alerga după tânără pentru a-şi recupera banii, a fost lovit cu pumnii şi picioarele de doi tineri care le însoţeau pe cele două suspecte.
În urma investigațiilor și a cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat suspecta care i-a sustras părţii vătămate suma de 40 de lei. Aceasta este o tânără în vârstă de 18 ani, din orașul Călan, care va fi cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.
De asemenea, au fost identificați doi suspecţi, unul în vârstă de 30 de ani, din comuna Berghin, judeţul Alba şi altul în vârstă de 20 de ani, din orașul Hațeg, cu privire la care poliţiştii au stabilit că au agresat fizic partea vătămată, cu scopul de a asigura scăparea suspectei, aceștia fiind cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.
Cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Hațeg cu propunere de arestare preventivă.