Devenii, din nou campioni la karate

Sportivii de la clubul devean Heian, antrenaţi de sensei Marius Biji, au cucerit 14 medalii la competiţia memorială, desfăşurată anual, la Salonta. Heian Deva s-a prezentat la ediţia din acest an a „Kuranai Karate Cup”, cu 11 sportivi. Aceştia nu au făcut simplu act de prezenţă, ci au fost printre cei mai buni din concurs. Devenii au obţinut 14 medalii, bilanţ cu care s-au situat pe locul cinci în clasamentul general, dintre cele 30 de cluburi participante.

Cel mai bine a concurat campioana europeană Andra Daniliuc, care a obţinut patru medalii. Andra s-a clasat pe primul loc, la kata (luptă cu un partener imaginar), şi pe locul doi la kumite (luptă cu un partener real), la categoria sa de vârstă, 16-17 ani. În plus, la Open (toate vârstele), Andra a obţinut încă două medalii de bronz la kata şi kumite, în faţa unor sportive senioare, unele fiind chiar componente ale lotului naţional al României.

Două prezenţe pe podium, aur la kata şi bronz kumite, a reuşit şi Victor Kutaba, la categoria opt-nouă ani. Vicecampioana europeană Sabrina Groza a fost şi ea pe podium la kata, unde a obţinut medalia de argint.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole