Ieri, în jurul orei 15:45, Poliţia Municipiului Orăştie a fost sesizată  de o parte vătămată din localitatea Geoagiu-Băi despre faptul că a fost victima unei înșelăciuni, fiind indusă în eroare de către o persoană necunoscută care s-a recomandat a fi avocat, şi care a anunțat-o că fiica sa  a comis un accident grav de circulație. În urma accidentului rutier, fiica părţii vătămate şi alte două persoane, aflate în autoturismul tamponat de aceasta, ar fi fost rănite grav.

Pentru ca cele două victime ale evenimentului rutier să nu depună plângere penală faţă de autoarea accidentului, „avocatul” i-a solicitat părţii vătămate să transfere de urgenţă, în contul unei unei persoane „de încredere” din municipiul Bucureşti, suma de 11.500 lei.

Ulterior, partea vătămată a contatat că totul a fost o înscenare, motiv pentru care s-a adresat poliţiştilor, formulând o plângere penală.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Orăştie au demarat cercetările în vederea identificării autorilor, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală.