Cristina Deac (CSM Deva), în primele opt la un turneu ITF de tenis paralimpic

Sportiva Cristina Deac, de la CSM Deva, este singura română participantă în circuitul mondial ITF de tenis paralimpic. Cristina Deac a revenit în concursuri după mai bine de jumătate de an, și nu a făcut-o deloc rău.
Cristina a participat, săptămâna trecută, la un turneu din circuitul ITF de tenis paralimic, la Megasaray, în Turcia. Tenismena de la CSM Deva a avut o evoluție foarte bună, oprindu-se în sferturile de finală. “Mă bucur de această performanță a Cristinei. Să ajungi în primele opt la un turneu în care au participat jucătoare de Top 50 nu este deloc ușor. De asemenea, mă bucur că, la debutul nostru pentru CSM Deva, secția pentru sportivi cu dizabilități fiind înființată în noiembrie anul trecut, la inițiativa primarului Florin Oancea, am reușit un rezultat bun, atât pentru club, dar și pentru țară, Cristina fiind singura româncă înscrisă în circuitul mondial ITF de tenis paralimpic. Rezultatul este de bun augur pentru sportiva noastră, în tentativa ei de a reveni în Top 100”, a declarat Laura Moț, antrenorul Cristinei Deac și coordonatorul secției pentru sportivi cu dizabilități din cadrul CSM Deva.
Cristina Deac, de la CSM Deva, singura româncă din circuitul mondial ITF la tenis paralimpic, va participa, luna viitoare, la alte două puternice turnee internaționale, și acestea urmând a se desfășura tot în Turcia.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole